Ga direct naar de webshop
Specialist in trouwbloemwerk

Maak uw bruiloft compleet

Trouwbloemwerk

De Eeuwige Lente staat al sinds jaar en dag bekend om het maken van kwalitatief, vakkundig en scherp geprijsd bruidswerk. Of u nu houdt van klassiek of modern, alles is mogelijk!

Wij krijgen aanstaande bruidsparen in onze winkel, waarvan ook de ouders en soms zelfs grootouders hun bruidswerk bij ons hebben besteld. Het is fijn om te weten dat wij generatie op generatie kunnen helpen om 'de mooiste dag' nog wat mooier te maken!

Als u bruidswerk wilt bestellen, kunt u het beste van tevoren een afspraak maken, zodat wij ruim de tijd kunnen nemen om al uw wensen en ideeën door te nemen. Bruidsboeketten, (pols)corsages, autoversieringen, versiering van de trouwlocatie of kerk, er zijn veel verschillende opties voor elk budget.

Wij hebben een ruim assortiment aan voorbeeldboeken en u kunt ideeën opdoen op onze Instagram account, maar neemt u gerust ook eigen voorbeelden uit bijvoorbeeld tijdschriften mee.

…Toen wij voor onze trouwdag op zoek gingen naar bruidswerk, was de keuze snel gemaakt. De Eeuwige Lente staat voor kwaliteit en versheid. We hebben een uitgebreid gesprek gehad, waarin we onze wensen van A tot Z hebben doorgenomen. De Eeuwige Lente bracht vernieuwende ideeën aan, en voorbeelden werden uitgetekend. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een prachtig bruidsboeket, corsages, versiering van de auto en het aankleden van de tafels tijdens het feest. De mooie bloemen maakten deze geweldige dag helemaal compleet!...