Bestel hier uw rouwwerk
Specialist in rouwbloemwerk

Een persoonlijk afscheid met bloemen

Rouwarrangementen

Ook voor de droevige momenten in het leven, bijvoorbeeld bij het overlijden van een familielid of dierbare, bent u bij De Eeuwige Lente aan het juiste adres.

Bloemen kunnen op een mooie en stemmige manier uw gevoelens uitdrukken. In een persoonlijk gesprek, desgewenst bij u thuis, nemen wij ruim de tijd om uw wensen te bespreken.

Wij hebben boeken waarin voorbeelden staan en ook op onze Instagram account kunt u voorbeelden vinden. Maar wij houden ook rekening met uw persoonlijke wensen of de wensen van de overledene zelf.

De rouwarrangementen worden gemaakt door één van onze ervaren bloembinders. Wij onderhouden nauwe contacten met de verschillende begrafenisondernemers en uitvaartverzorgers uit onze regio. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de bloemen op tijd op de goede plek zijn, zodat u er geen omkijken naar heeft. U heeft immers in deze moeilijke dagen wel iets anders aan uw hoofd…

…Wanneer ik een gesprek heb met nabestaanden, hebben we het uiteraard ook over bloemen. Ik adviseer dan altijd De Eeuwige Lente, omdat ik erg tevreden ben over hun werk en service. Het is een bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en zich op dat gebied ook onderscheidt van andere bloemenzaken in Apeldoorn. Je krijgt echt waar voor je geld. Wanneer nabestaanden specifieke wensen hebben, stuur ik ze door naar de winkel voor overleg en advies. Door de creativiteit van het team is eigenlijk alles mogelijk…