Ga direct naar de webshop
Voor al uw bloemwerk of styling
van kantoor & huis

Bloemen en verwen abonnementen

Snijbloemen

De Eeuwige Lente heeft dagelijks een ruime keuze aan snijbloemen, die altijd van hoge kwaliteit zijn. De bloemen en planten worden minimaal 3x per week ingekocht bij het Plantion, de veiling in Ede. Hierdoor is er goed zicht op de kwaliteit en herkomst van de producten en kan er een scherpe prijs worden gehanteerd. 

Bloemenabonnement

Wilt u eenmaal per week (of een andere termijn) een mooi boeket op een vaas of een bloemenarrangement in uw huis hebben staan? En heeft u zelf weinig tijd (of zin) om hiernaar om te kijken? Wij kunnen ervoor zorgen dat u altijd iets moois op uw eettafel heeft staan. Het boeket of het arrangement wordt vanzelfsprekend aangepast aan uw interieur en persoonlijke smaak en wordt gemaakt met bloemen van het seizoen. Het enige wat u hoeft te doen, is af en toe het water bijvullen en/of verversen. Het is mogelijk om tijdens vakanties of door andere omstandigheden het abonnement tijdelijk stop te zetten.

Wilt u een origineel verjaardagscadeau geven? Denk dan ook eens aan een bloemenabonnement voor een bepaalde tijd!

Dagverse boeketten

In de winkel staan altijd dagverse boeketten voor u klaar in verschillende prijscategorieën. Ook hebben we altijd kleine arrangementjes klaarstaan, voor als je op visite of ziekenbezoek gaat. Als u weinig tijd heeft, kunt u er snel iets uitkiezen, afrekenen en meenemen. Natuurlijk kunt u ook een boeket of arrangement laten samenstellen met de bloemen of kleuren die u zelf graag ziet. Ongeacht uw budget, wij zorgen voor een prachtig resultaat!

Luie mannenarrangement

De naam van dit arrangement is natuurlijk gekscherend bedoeld, maar dit arrangement is ideaal voor de drukke, hardwerkende man (of vrouw) die toch van tijd tot zijn geliefde wil verrassen met een mooi boeket. U hoeft maar één afspraak te maken bij ons in de winkel (het kan eventueel ook via de mail), waarbij wij samen met u alle mijlpalen doornemen in een jaar, waarbij u zou willen dat uw geliefde een prachtig boeket ontvangt. Denk aan Valentijnsdag, haar/zijn verjaardag, uw trouwdag of datum van uw eerste afspraakje, Moederdag en ga zo maar door. U geeft zelf aan wanneer en hoe vaak  u een boeket bezorgd wilt hebben. U kunt zelf de teksten op de kaartjes bedenken en eventueel kunnen we u daarbij helpen. Bij besteding vanaf 17.50 euro per boeket rekenen wij in de regio Apeldoorn geen bezorgkosten. Na één afspraak heeft u er het hele jaar geen omkijken meer naar. En u kunt het hele jaar niet meer stuk bij uw geliefde!

Breng sfeer binnen uw bedrijf

Wij hebben jarenlange ervaring en een goede reputatie in het verlenen van service aan diverse bedrijven, scholen en instellingen in en rond Apeldoorn. Vele diensten zijn mogelijk, zoals bedrijfsabonnementen, verzorgen van bloemwerk bij speciale gelegenheden, verjaardagsbloemetjes of interieurstyling.

Bedrijfsabonnementen

Wilt u eenmaal per week (of een andere termijn) een mooi boeket op een vaas of een bloemenarrangement op uw balie of in uw kantoor. En heeft u zelf weinig tijd (of zin) om hiernaar om te kijken? Wij kunnen ervoor zorgen dat u altijd iets moois in uw entree, op uw balie of op uw bureau heeft staan. Het boeket of het arrangement wordt vanzelfsprekend aangepast aan de huisstijl van uw bedrijf en uw persoonlijke smaak en wordt gemaakt met bloemen van het seizoen. Het enige wat u hoeft te doen, is af en toe het water bijvullen en/of verversen. Als “service van de zaak” worden er geen bezorgkosten gerekend en hanteren we geen opzegtermijn. Ook is het mogelijk om tijdens vakanties of rustige periodes het abonnement tijdelijk stop te zetten.

Iets te vieren?

Gaat u een bedrijfsfeest houden? Heeft u een open dag of heeft u een belangrijke bedrijfspresentatie die wel een fleurige versiering kan gebruiken? Ook dan kunnen wij u helpen. Samen met u inventariseren wij wat uw wensen zijn. Eventueel komen wij langs om de locatie te bekijken. Wij sturen u dan een vrijblijvende offerte. Wij kunnen eventueel de potten of het glaswerk waarop de arrangementen worden gemaakt op leenbasis leveren, u betaalt dan alleen voor het bloemwerk. Wat uw huisstijl ook is of welk budget u ook heeft, er is heel veel mogelijk!

Verjaardagslijst

Bij De Eeuwige Lente kunt u als bedrijf uw verjaardaglijst indienen. U heeft er zelf geen omkijken meer naar, wij zorgen ervoor dat iedereen uit uw bedrijf een mooi boeket met bijpassend kaartje op zijn/haar verjaardag ontvangt, tegen een van tevoren afgesproken prijs.

Stylingadvies -aankleding van uw bedrijf

Mist u sfeer in uw bedrijfsruimte en weet u niet precies hoe u dit kan veranderen? Wij kunnen vrijblijvend bij u langskomen om suggesties te doen voor een mooie aankleding van uw bedrijf. U zult zien wat de toevoeging van enkele planten, bloemen of accessoires kan doen met de sfeer en de uitstraling van uw entree en /of kantoor! Maak nu nog een afspraak, zodat wij bij u langs kunnen komen.

Secretaressedag

Secretaressedag is een jaarlijks terugkomende dag, die standaard gehouden wordt op de derde donderdag in april. Meer en meer is het een gebruik geworden om op deze dag uw secretaresse eens flink in het zonnetje te zetten. Om uw waardering uit te spreken voor alles wat zij u uit handen neemt. Wij kunnen op deze dag een fraai boeket met bijpassend kaartje bij uw bedrijf laten bezorgen of bij uw secretaresse thuis.

…De Eeuwige Lente zorgt elke week voor een nieuwe aankleding van ons kantoor. Zij weten met hun bloemstukken goed in te spelen op ons strakke en moderne interieur. Het abonnement zorgt echt voor de finishing touch…